Zadarski DJ-a, producent i prije svega zaljubljenik u dobre ritmove DJ Andrologic proslavlja 12. obljetnicu rada uz cjelonoćni set u Q baru u subotu 29. studenoga.

Andrologic (Andrej Božić), rođen je u Zadru, posljednjih 12 godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni kao DJ i promotor. U 2006, on i DJ Mony osnivaju "Manifest Group" za promicanje elektronske glazbene scene i organiziranje događaja i partija duž jadranske obale. Neki od izvođača koji su surađivali s njim na različitim projektima su Pascal FEOS, Jack de Marseille, Paolo Barbato, Petar Dundov, Robert G. Roy, DJ Mary, Ian F . Andrologic svojom izvedbom techno i tech-house setova konstantno dodaje doze groove-a od kojih podij pulsira.

Neki od projekata u kojima je bio uključen su CMC TV Nuckleus emisija kao i sam dio Bitchblack agencije iz Dubrovnika, PLAŽA OPEN AIR festival (Murter), Maraschino Bar (Zadar), Jungla (Split), DEEP (Makarska), VS2B (Kičevo, Makedonija), SIRUP (Zagreb), Noa Beach Club (Zrće) .... U 2014 je počeo suradnju s Andix Records pod kojim su izdani prvi producentski uradci. Njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila.