Postolar Tripper, zadarska hip-hop/reggae/ska atrakcija, u rujnu kreće na kratku regionalnu turneju te će po prvi put zasvirati u Skopju i Beogradu.

Nakon 10 godina rada, mnoštva koncerta po Hrvatskoj te nedavnih u BiH i Crnoj Gori, Postolari kreću u osvajanje Makedonije i Srbije. Zadarski bend tako će u Skopju zasvirati u petak, 13. rujna, kao headlineri festivala Pivolend, dok će sljedećeg dana nastupiti u beogradskom Gun clubu.

Davor Valčić, pjevač benda kazao nam je kako se raduju nastupu na novim mjestima te da ih je glazba odlučila povesti na mjesta koja nikad ne posjetiše.

Osim što su imali vrlo radno ljeto, Postolari su vrijedno radili i u slobodno vrijeme te pripremaju materijale za novi album. Novi singl „Zemlja porijekla" uskoro će biti snimljen, a za njega pripremaju i spot.

Upitali smo Davora i kada ćemo Postolare moći vidjeti u Zadru, jer posljednjih nekoliko svirki koje su bile dogovarane su propale, no o novima nije bilo dogovora te će se oni koji su ih propustili na Terraneu ili u Salima morati još malo strpjeti.