Bivši član Swedish House Mafije, koji je surađivao s Madonnom, Kylie, Rihannom, Adele, Usherom i Coldplayom, sinoć je u klubu Aquarius na Zrću priredio senzacionalnu zabavu! Eksplozivnim setom DJ Axwell zapalio je atmosferu u klubu do usijanja te dubokim house ritmovima rasplesao stotine mladih partijanera iz zemlje, ali i brojnih mladih turista koji ne zaobilaze Zrće kao meku zabave na Jadranu.
-Obožavam Hrvatsku, posebice ljeti kada je pravi užitak svirati na ovako nezaboravnim lokacijama kao što je Aquarius na Zrću. Volim ovdje svirati zato što je ovdje uvijek tako sjajna atmosfera - kazao je apsoultni div današnje moderne glazbe, uspješni DJ, producent i vrhunski izdavač, koji je sinoć bio odlično raspoložen, rado se slikao s fanovima te svirao duže od predviđenog.
Rasplesanu svirku švedske DJ zvijezde, koji je na gostovanje u Aquariusu stigao privatnim avionom, nisu propustile ni mnoge poznate osobe iz hrvatskog društvenog života. Pjevačica Žanamari Lalić u popularnom novaljskom klubu uživala je u ugodnom društvu Marija Perčića, manekena iz svog najnovijeg spota za pjesmu „Kao da me nema sutra".
-Ovo je bio moj prvi posjet Zrću ikad, iako mi s Axwellom nije prvi put. Njegov rad pratim od početka i on je apsolutni vrh house produkcije. Znaju Šveđani! Ni sinoć nije razočarao! Digao je ekipu do usijanja svojom karizmom i najboljim houseom. Na partiju sam srela i jako mi dragu Petru Maroje s kojom mi također nije prvi put da se provodim do jutra, ali sam upoznala i prekul nove ljude, te srela neke svoje rock kolege s kojima nerijetko dijelim stageve. Svi dobro znaju tko je Axwell, a započeti ljeto sa "skidanjem nevinosti" u Aquariusu je bila apsolutna pobjeda! - kazala je Žanamari Lalić.
Da je u Aquariusu sinoć svirao apsolutni kralj plesnog podija složno su konstatirale manekenke i bivše misice Antea Kodžoman i Maja Cvjetković, te glumica i PR menadžerica Petra Maroja.
-Iako u zadnje vrijeme nisam aktivna u noćnom životu lijepe nam naše, ovo je definitivno party koji nisam htjela propustiti. Svake godine sam u Aquariusu na Zrću i mislim da je Axwell nešto što se nikako ne propušta. Najbolji party ove godine u Hrvatskoj!! - komentirala je jutro nakon zabave glumica i PR menadžerica u Hiltonu, Petra Maroja.
Axwell, koji je zauzeo 12. mjesto na listi 100 najboljih Dj-eva na svijetu magazina Top DJ, a remiksirao je i Ushera i Madonnu, u posljednje tri godine čak je četiri puta nominiran za nagradu Grammy. Inače, Swedish House Mafia, najuspješniji DJ kolektiv svih vremena, čiji je osnivač bio upravo Axwell, objavio je svoj odlazak sa scene prije godinu dana, a u ožujku ove godine odsvirali su i svoju posljednju, povijesnu gažu na Miamiju Ultra Music Festivalu.