Ava Karabatić, sudionica reality showa Big Brother, najavljuje selidbu u Beograd i kupnju stana u tom gradu još tijekom ovoga mjeseca. Za „Večernje novosti" Ava je izjavila kako će novac za kupnju stana u Beogradu namaknuti „prodajom jednog od stanova u Splitu".

Ava sebe smatra pobjednicom nad svim ženama u kući „velikog brata". One joj, kaže, nisu ni do koljena. Dvije od njih,Vendi Vukelić i Maju Nikolić, nazvala je „vješticama". Zamjera im što su, kao majke, ružno govorile o njoj.
Potvrdila je riječi Uroša Ćertića da su njih dvoje odglumili seks na početku showa „kako bi ljudi pomislili da su njih dvoje zajedno".

Dodala je kako je tako nešto tada posljednji puta uradila i da se sa Željkom Stojanovićem, jednim od braće blizanaca, nije dogovarala da urade to isto i fingiraju seks.
Na pitanje postoji li mogućnost obnavljanja ljubavne veze sa Željkom Stojanovićem, koji je to sam najavio, Ava je odgovorila:

- Nikome ne dajem drugu šansu, pa neću ni njemu. Ne znam šta je rekao, niti me zanima.To jesam li zaljubljena u njega neka ostane moja slatka tajna. Dama ostaje dama. Žena ne treba biti dobra samo u kuhinji. Ljubav ne dolazi samo preko želuca. U kući sam ostajala sama, svi su me pljuvali, ali ja sam se uvijek dizala, kaže Ava, koja se pohvalila da su je roditelji podržali po izlasku iz kuće „Velikog brata" rekavši joj da su ponosni na nju.