Modna kreatorica Ella Dušević nakon poduže stanke ovog četvrtka u 21 sat u Arsenalu ponovno ima modnu reviju. Riječ je o kolekciji "ki-N-ki" koju je Ella prvi put predstavila javnosti prije dvije godine i koju redizajniranu ponovno prezentira ovoga četvrtka.

Odjeća je karakterizirana klasičnim krojevima kakvima je Ella Dušević sklona od početka karijere, a stilski naglasak daju modni dodaci specifični za kulturu Istoka ili njezinoj potpunoj suprotnosti - "made in USA".

Gotovo pola stoljeća nakon seksualne revolucije, ova dizajnerica se u kolekciji "ki-N-ki" igra s erotskom percepcijom suvremenog čovjeka stvarajući iz neglamuroznih materijala i dodataka kakvi su štras, lateks, spandeks, uz dodatak krzna i naglašene srebrnu, zlatnu i crnu, dojam provokativnog "sex appeal" glamura.

Kolekcija broji uglavnom prozirne, poluotvorene, blještave i ultrakratke kreacije namijenjene prije svega samouvjerenim i dobro građenim damama, koje su svjesne svoje privlačnosti.

- Inspiraciju sam pronašla u blještavilu pop-zvijezda osamdesetih poput Michaela Jacksona i Madonne te senzualnosti Playboy časopisa iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. U izradi sam koristila puno štrasa, lateksa i spandeksa u naglašenim srebrnim, zlatnim i crnim bojama, oplemenjujući veoma često kreacije i s fino ručno našivanim kristalima, rekla nam je Ella.

Ulaz na modnu reviju je besplatan.