Jedinstveni Halloween Fetish Party uz atraktivne manekenke u odjevnim kombinacijama iz sex shopa "Jessica Rabbit" te oskudno odjevene, ali strateški iscrtane plesačice, održan je preksinoć u Hitch baru. Lokal je bio prikladno uređen, kako i dolikuje obilježavanju ovog američkog blagdana - uz mnoštvo izrezbarenih bundeva i "mračnu" atmosferu, a uz manekenke i plesačice u izazovnim kombinacijama i dio publike stigao je s maskama, dok su oni koji su željeli na licu mjesta oslikani bodypaintom.

Više o Fetish modnoj reviji kazala nam je organizatorica Željka Hofman, vlasnica sex shopa "Jessica Rabbit".

- Ovoga puta imamo pet izlazaka, a razlika od prošlog partyja je u tome što imamo i tri muška manekena koji nose šaljivi asortiman "Jessice". Cure kao i posljednji put nose fetish - razne korzete i zanimljivo sexy donje rublje, ali želimo pokazati ljudima da imamo i stvari koje se mogu nositi van, pa i u svakodnevnim kombinacijama. Na reviji imamo i policajke, playboyjeve zečice, a to je samo dio našeg asortimana, govori Željka dodajući kako su Zadrani još uvijek pomalo sramežljivi kod kupovine u sex shopu.

Među okupljenima na reviji je bio Mladen Jukić, vlasnik agencije "Models Affair" iz Bologne koji je na zadarsku fetish reviju stigao s prijateljem i partnerom Ivicom Jurišićem, vlasnikom modne agencije "Kristina" iz Splita čije su manekenke nosile reviju. Jukić je ujedno i jedan od organizatora izbora za Miss Adriatic u Pescari na kojem se natječu djevojke iz svih mediteranskih zemalja. Među najljepšim djevojkama redovito su Hrvatice, pa je tako i ove godine aktualna miss Adriatic Europe iz Hrvatske. Na pitanje jesu li ljepše Hrvatice ili Talijanke, diplomatski je odgovorio kako su mu lijepe sve pametne žene.

Zbog izazovnih odjevnih kombinacija ulaz je bio zabranjen mlađima od 21 godinu, a zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Fotogalerija Zadarskog lista