SPLIT - Quasimodo će sutra zagrijati odlična svirka jednog od najzabavnijih dalmatinskih bendova - Sexymothefuckers (SMF). Tvorci velikog ljetnog hita 'Ajme meni nije mi dobro' koji već drugu godinu stanuje u radijskom eteru i koji je postao poštapalica mnogima, pozivaju sve da im se  pridruže i da time proslave sredinu radnog tjedna.

SMF su nedavno nastupili u Zagrebu na Rujanfestu i na Demoon festu gdje su publici uz već uhodani repertoar, predstavili dvije nove pjesme s najnovijeg albuma koji će tek u 2011. godine ugledati svjetlo dana. Trenutno izvrsno zagrijavaju publiku s hitovima aktualnog albuma 'Didonanu' koji sadrži hitove poput pjesama 'Brod', 'Maslina', 'Dido je lud' ili 'Mali gavun'.

Glazbu koju sviraju, kažu teško je objasniti jer sadrži elemente etna, bluesa i otočkog rocka, te su oni sami takvu vrstu glazbe nazvali "originalni dalmatinski hop-cup" čija definicija glasi: "Dalmatinski hop-cup umjetnički je izdvojak različitih konstrukcija glazbenih dijelova i raznih vrsta usmjerenja vokalno instrumentalnih izražaja u cilju što bolje zabave."

Kkoncert sjajnih Sexymotherfuckersa koji počinje u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 20 kn. Naravno da je ovaj nastup SMF-a rezerviran za one najhrabrije koji sredinu tjedna vole začiniti žestokom svirkom.


S.M.F. on-line:
www.myspace.com/zdsexymotherfuckers