ZADAR - U sklopu projekta Artikultura u kinu Pobjeda u subotu 22. svibnja s početkom u 21 sat održat će se koncert grupe PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS u sklopu turneje USB stick.

Pips,chips&videoclips izbacili su sve što imaju snimljeno na malom USB sticku od dva gigabajta u obliku trobojne rakete!

Riječima Dubravka Ivaniša Daddyja ‘USB je napravljen jer su Pipsi uvijek težili smišljati nešto novo i kako bi zadovoljili prave fanove koji žele kompletnu diskografiju PC&VC-a imati uvijek pri ruci'.

Kako je napomenuo ‘Super je to što se recimo svi materijali s USB-a mogu prebaciti na hard disk i zatim ostane prazan USB za daljnje korištenje.'
‘Fora je to da sve što sam u životu napravio, stane na jedan USB koji mogu staviti u džep' izjavio je ponosno tvorac USBa i frontmen Pipsa.

Istaknuo je da je edicija USB Stickova limitirana na 500 komada i da je zaista riječ o pravoj poslastici za fanove jer košta svega 149 kuna i osim što sadrži sve albume Pipsa: ‘Shimpoo Pimpoo', ‘'Dernjava', ‘Fred Astaire', ‘Bog', ‘Drveće i rijeke', ‘Dokument', ‘Pjesme za gladijatore', na Sticku se nalaze također pjesme u izvedbi Klape Bambi, 6 neobjavljenih demo songova uz autoriziranu biografiju benda ‘Dugi vikend u zemlji čudesa' Ante Perkovića te raritetne fotografije - neizostavne foto memorabilije svih postava banda.