U 'šminkeraju' RTL televizije susreli smo se s mladom i zgodnom voditeljicom Belmom Hodžić. Iako je u medijskoj žiži najviše zbog veze sa rukometašem Mirzom Džombom sa zagonetnim osmjehom odbijala je reći nešto više o svojoj vezi osim onoga "Presretna sam...", piše portal She.hr

Belma je rođena Riječanka, ima 24 godine te je svoju televizijsku karijeru započela kao voditeljica na Kanalu RI. Široko hrvatsko pučanstvo prvi puta se susrelo sa simpatičnom Belmom u showu 'Pobjedi Šolu'. Nakon toga je angažirana u emisiji 'Večera za 5', gdje svakodnevno s kandidatima prolazi kroz kulinarske slatke muke. Ipak, ona nije samo još jedno lijepo lice s naslovnica, ima još par ispita do kraja Pravnog fakulteta, pa tko zna gdje će nastaviti sijati pravdu - na TV showovima ili u sudnicama. Dok ona ne odluči o svojoj daljlnoj karijeri uživajte slušajući ili gledajući ju na malim ekranima, našem videu i intervjuu i prekrasnim fotografijama.

She.hr:Kako to da si počela raditi na televiziji?

Belma: Dok sam kao maturantica davala izjavu za televiziju, pitala sam ih da li im se mogu pridružiti i nakon nekoliko mjeseci je bila audicija. Prošla sam natječaj, zaposlila se na Kanalu RI i zavoljela posao.

She.hr: Što je prelazak na RTL značio za tebe?

Belma: Prelazak mi je bio od velikog značaja iako dok sam radila na kanalu RI mogla sam malo više izražavati sebe i imala sam svoje emisije. Sada se moram prilagođavati većem broju ljudi, malo gubim identitet, ali jednog dana valjda dobijem svoju emisiju.

She.hr: Kakve emisije bi htjela raditi?

Belma: Volim raditi emisije gdje postoji kontakt s ljudima, ne bi bilo loše da su live jer mislim da na taj način mogu dati najviše od sebe.

She:hr: Da li si naučila kuhati dok vodiš emisiju 'Večera za 5'?

Belma: Ja sam znala nešto kuhati i prije emisije ali u razgovoru s kandidatima se ponašam kao da ne znam ništa. Dugi niz godina sam kuhala sebi i bratu, ali u emisiji makar dobijem neke nove ideje.

She.hr: Da li nakon što završiš Pravni fakultet misliš i dalje raditi kao voditeljica?

Belma: Imam još do kraja nekoliko ispita i voljela bih to uskoro završiti. Kad sam se upisivala na fakultet to mi je bila velika želja a i televizija mi je super, bilo bi dobro kad bi se to dvoje moglo nekako ukomponirati.

She.hr: Koja je tvoja najveća mana i vrlina?

Belma: Ne znam je ili to mana ili vrlina, ali jako sam ambiciozna te kad nešto želim onda se potrudim da to i dobijem. Mislim da se to nekad pokaže kao mana, a nekad kao izrazita vrlina.

She.hr: Štikle ili niske cipele?

Belma: Da si me to pitala prije pola godine dok još nisam otkrila Uggsice onda bih rekla štikle i ništa drugo. S Uggsicama se sve promijenilo, sad samo njih nosim, a štikle u rijetkim trenutcima.

She.hr: U čemu se osjećaš seksi?

Belma: Može biti svašta. Kada si potpuno obučen u dolčeviti i hlačama ili samo u potkošulji. Ako se želiš pokazati seksi, odjeća je najmanje bitna.

She: hr: Kako ljubav?

Belma: Ljubav mi jako dobro kotira u životu, prezadovoljna sam.