ZADAR -  Modna revija branda E-production "ki-N-ki" održat će se u Arsenalu u subotu s početkom u 21 sat. Modni brand E-production zadarske dizajnerice Elle Dušević, nakon dvije uspješne kolekcije predstavljene tijekom posljednjih godinu dana, "Victorian Pin-up 2009." i "Victorian Summer", donosi modni i stilski prijedlog za zimu 2010. - kolekciju "ki-N-ki".

Kolekcija je nastala kao sinteza više glazbenih i odjevnih stilova i u njoj se prepoznaje "hommage" Audrey Hepburn, ali i blještavilo pop zvijezda osamdesetih kakvo su lansirali Michael Jackson i Madonna, te razbuđena senzualnost "Playboya" u šezdesetima i zavodnički ritam bossa nove.

Odjeća je karakterizirana klasičnim krojevima, kakvima je Ella Dušević sklona od početka karijere, a stilski naglasak daju modni dodaci specifični za kulturu Istoka ili u potpunoj kontri - "made in USA".

Gotovo pola stoljeća nakon seksualne revolucije, dizajnerica se u kolekciji "ki-N-ki" igra s erotskom percepcijom suvremenog čovjeka, stvarajući iz neglamuroznih materijala i dodataka kakvi su štras, lateks, spandeks, uz dodatak krzna, dojam provokativnog "sex appeal" glamura.