Za sutra, 13. veljače, sazvan je novi sastanak radne skupine koja je trebala obići Centar za mlade. Prema riječima Marka Vučetića, koordinatora skupine i predsjednika Gradskog vijeća, opet je nastupila šutnja administracije te na upit tajnice da se radnoj skupini omogući obilazak, nadležni iz Ureda gradonačelnika nisu odgovorili. Sastanak će se stoga ipak održati u uredu predsjednika Gradskog vijeća. Radna skupina imala je zadatak predložiti v.d. ravnateljice buduće ustanove koja će upravljati Centrom te su za tu funkciju krajem prošle godine predložili Maju Šimić.

Drugi zadatak koji je radna skupina imala pred sobom, a koji su im u Gradu postavili kao preduvjet osnivanju ustanove na Gradskom vijeću, jest izrada nacrta statuta buduće ustanove, što bi trebala biti i tema novog sastanka.

Podsjetimo, posljednji sastanak krajem siječnja sazvao je Ante Ćurković, pročelnik Ureda gradonačelnika. Na sastanak nije bio pozvan Marko Vučetić, a nije se pojavila ni Maja Šimić. Zašto Ćurković nije pozvao Vučetića, objasnio je u priopćenju nakon sastanka:

„S obzirom da je njegova „funkcija" koordinator, on nije predsjednik, a kako nema ni pravo sudjelovanja u donošenju odluka jer nema pravo glasa, formalno i legitimno, nije niti član. Njegova je uloga, da bi se jasnije shvatilo važnost njegovog sudjelovanja u aktivnostima radne skupine - uloga tajnika", naveo je Ćurković u priopćenju za medije.

Ostaje za vidjeti je li sutrašnji sastanak samo nastavak političkog prepucavanja kojim se kupuje vrijeme, zbog čega bi otvaranje Centra moglo dočekati novu zimu.