Zadarski Vodovod obavijestio je potrošače kako će zbog izmjene mjerača protoka na vodocrpilištu Dolac, danas (6. prosinca) od 22 sata 6 sati, doći do otežane vodoopskrbe.

Do povremenih prekida u vodoopskrbi može doći na području grada Zadra i to u MO Bokanjac, MO Novi Bokanjac, MO Vidikovac i MO Bili Brig. Također do prekida u vodoopskrbi u navedenom vremenu doći će u mjestima Murvica Donja, Murvica Gornja, Briševo i Smoković.

Tijekom navedenih radova do ponovne uspostave normalizacije u vodoopskrbi, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještene u Zadru, Ulici Franje Baruna Trenka kod kućnog broja 39, na Trgu Sv. Šime i Tadije, te u Vukovarskoj ulici kod kućnog broja 41.

Također, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, u četvrtak, 7. prosinca u vremenu od 8 do 12 sati bit će privremeno obustavljena opskrba potrošačima u Diklu. Vode neće biti u ulicama: Ive Tijardovića, Romansa, Puntamička, Put Mičića, Andrije Buvine, Poljana Dragutina Domjanića, Jukića, Josipa Pupačića i Vukovica.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici Josipa Pupačića, kod kućnog broja 7.