ŠC Višnjik pozvao je sve posjetitelje koji danas dolaze na koncert Tragom Olivera da pri dolasku koriste javni prijevoz ili dođu pješice. Veliki dio parkirališta zauzeli su Zimski park i cirkus pa je broj parkirališnih mjesta smanjen, a i prometnice oko dvorane su raskopane pa se stvaraju prometni čepovi.

- S obzirom na podatke koje je dostavio organizator koncerta Tragom Olivera, a koji će se koncert održati u subotu, 2. prosinca 2023. u 20 sati u Dvorani Krešimira Ćosića, sve su ulaznice rasprodane i posljedično u dvorani će biti mnoštvo posjetitelja. Kako će u ŠC-u Višnjik tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati održavati još niz javnih priredaba - počevši od završnice Hrvatskoga vaterpolskoga kupa za žene i za muškarce, potom različite aktivnosti u Zimskom parku 23./24. (klizanje, ledeni tobogan, ugostiteljstvo, poniji, luna park), nogometne utakmice, zatim i niz redovitih rekreativnih i športskih aktivnosti (tenis, padel, atletika, mali nogomet, vježbanje...), ŠC Višnjik usrdno moli sve posjetitelje navedenih priredaba da primarno u svom interesu za dolazak na Višnjik preferiraju javni prijevoz ili da dođu pješice da bi se u čim većoj mjeri otklonile možebitne gužve na parkirališnim površinama u sklopu ŠC-a Višnjik, poručili su s Višnjika.

Naravno, isključena je mogućnost dolaska autobusima, jer oni gotovo ne prometuju subotom. Bit će gužva kako se god okrene, nemojte u njoj sudjelovati.