NOVO

Jutros u PU zadarskoj nisu imali unesen slučej iz Jazina. Očevid je pokazao kako je vozač  autom koje je završilo u moru upravljao neprilagođenom brzinom, te je na raskrižju s Ulicom Narodnog lista izgubio kontrolu nad vozilom, udario u rasvjetni stup.

Vozač je nakon udarca u stup nastavio vožnju i upao u more. Prevezen je u zadarsku bolnicu i vodi se kao "nepoznata osobu", rečeno je u dežurstvu PU zadarske koje je potvrdilo kako su registracijske oznake iz Belgije ali identitet vozača se utvrđuje jer su mu dokumenti na dnu mora.

RANIJE

Policija je dobila dojavu noćas nešto prije 1 sat i publike nije nedostajalo s obzirom da je bila "groznica subotnje večeri" u obližnjim klubovima.

Vozilo je izvučeno na kopno, rečeno je u PU zadarskoj. Na mjestu događaja bili su policija i vatrogasci koji su pomogli s rasvjetom kod izvlačenja. Jedno što se zna je da je oštećen jedan brod na vezu kojim gospodari Županijska lučka uprava.

Na mjesto događaja jutros je odmah izašao ravantelj ŽLU, Davor Škibola. On je zvao Ciklon kako bi pokupili ulje s kamena Obale kralja Tomislava, ali i napravili sanaciju morskog dna s obzirom da su za to specijalizirani.