Znate li vi ko sam ja, tako je županijski vijećnik AM, MarkoPupić Bakrač završio svojih pet minuta na Aktulanom satu aludirajući na izjavu zadarskog župana Božidara Longina na Istu.

Ali nisu svi to shvatili, sudeći prema današnjem ročištu na kojem je bivši načelnik krim policije tražio zaštitu Republike Hrvatske, odnosno pravosudnih policajaca od takvog županijskog vijećnika.

- Pripa sam se ja sam sebe kako me je opisao, govoreći gotovo plaćanim glasom kako se on mene boji, kazao je županijski vijećnik objavljujući zapisnik s današnjeg ročišta. Bivši načelnik krim policije Bore Mršić podnio je tužbu za klevetu protiv Marka Pupića Bakrača za onog što je on izgovorio za govornicom a prenijeli mediji.

 

Danas nije uspjelo mirenje, odnosno zahtjev opunomoćenika Mršića da mu se Pupić Bakrač ispriča. Županijski vijećnik je tražio svjedoke iz PU zadarske za slučajeve koji su službeno objavljeni u javnosti. Vijećnik Pupić Bakrač je izjavio kako se tužitelj ne mora bojati da će on s njim komunicirati jer to nije ni do sad radio. Vijećnik je kazao kako je sa svojih 55 godina bezopasna osoba koja nije nikome prijetila i nije agresivan te će se na kraju vidjeti tko će se kome morati ispričati.