Iz PU Ličko senjska potvrdili su vijest o tragičnoj pogibji mlade sportašice sa zadarskog područja. Ta je vijest već jučer odjeknula u zadarskim krugovima jer bilo je onih koji su vidjeli bijelim lancunom prekrivenu smrtno stradalu djevojku na benzinskoj crpki.

Iz PU Ličko-senjske kažu kako je u nedjelju, 1. listopada 2023. godine u 18,59 sati, na odmorištu Sokolac (Brinje), na autocesti A-1, u smjeru Splita, dogodila se prometna nesreća. 

Nakon očevida je utvrđeno kako je 44-godišnji vozač upravljao autobusom zadarske registracijske oznake i prilikom pomicanja autobusa na poziciju za točenje goriva započeo radnju vožnje unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da istu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u promet. 

On je autobusom udario u 17-godišnjakinju koja je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno stradala. Kako? Krim-istraga još nije dovršena, kazala nam je glasnogovornica Maja Brozičević nakon što su iz PU Ličko senjske ispravili da se vozač autobusa nije kretao u rikverc već unaprijed.

Ta tragičnu vijest povezana je sa ŽNK Vrčevo. Stali su na Brinje natankati gorivo, a jedna od igračica završila je pod kotačima autobusa koji ih je vozio, javili su nam prije službene potvrde vijesti.