Pročelnik za gospodarenje gradskom imovinom, Tomislav Korona uz zamjenika Marina Batura dobio je još jedno muško pojačanje. Na stranici Grada Zadra objavljeno je kako je Marko Dubovac, dipl.iur. primljen na mjesto Savjetnik za poslove procjene vrijednosti nekretnina kao 14. zaposlenik u tom odjelu.

On već radi na tom radnom mjestu jer je njegovo ime i radno mjesto objavljeno na stranici samog odjela. On će se kao dipl. pravnik baviti procjenama vrijednosti nekretnina kao što to već radi i kolegica mu po struci Iva Stipčević Pantalon.

Prva koja se bavila tim poslom je Pavica Knežević. Ona je kao diplomirani turistički komunikolog 2019. godine, dobila posao savjetnice za procjenu nekretnina u Odjelu za upravljanje gradskom imovinom. U istom odjelu ona je Voditeljica Odsjeka za javne površine.

Početkom ovog mjeseca objavljeno je još troje novih zaposlenika gradske uprave.

U Odjel za kulturu i sport kojeg vodi pročenica Dina Bušić, posao za stalno na radnom mjestu višeg stručnog suradnika I - za kulturu i tehničku kulturu, zaposlena je Zrinka Brkan Klarin, diplomirana povjesničarka umjetnosti i diplomirana arheologinja. Ona je u istom odjelu bila zaposlena na određeno po jednom od EU projekata.

Posao na neodređeno u Odjel za gradsku samoupravu i opće poslove kojem je pročenica Dolores Grdović - Kalmeta, dobio je Šime Lenkić. Kao magistra geografije, on je izabran za radno mjesto višeg stručnog suradnika I - za vođenje pisarnice.

U Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši referent za uredsko poslovanje, po natječajnom postupku i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti, izabran je kandidat Hrvoje Dunatov, pravnik.