Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je s 31. kolovoza na 01. rujna u Zadru na području Brodarice iz automobila u vlasništvu 55-godišnjaka otuđio lovački pribor.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, protiv osumnjičenog 23-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za krađe.
Sumnjiči ga se da je 04. kolovoza ove godine u Zadru u Širokoj ulici iz trgovine trgovačkog društva otuđio parfeme vrijednosti oko 650 eura te da je 30. kolovoza u Zadru u Ulici Dalmatinskog sabora iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne artikle vrijednosti oko 270 eura.

Protiv osumnjičenog 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog dva kaznena djela krađa.