Kali gradnja nastavlja s obnovom lučke infrastrukture u Zadarskoj županiji. Nakon radova na luci u Jazinama, ribarskoj luci u Lamjani, trajektnoj u Tkonu, luci Sali, obali u Petrčanima, Ražancu, kaljski građevinar dobit će, prema svemu sudeći i posao sanacije lukobranskog objekta gradske luke Biograd.

Županijska lučka uprava Zadar na natječaju je zaprimila čak pet ponuda, od kojih su dvije bile u okviru procijenjene vrijednosti - ponuda Kali gradnje kao najjeftinija (805.04 eura bez PDV-a) i ponuda Minigradnje iz Vodica (849.651). Neznatno skuplji od procjene bio je Sub Mission, dok su značajno skuplji bili Marconi inženjeriong iz Splita i G.A.M.I.K. iz Podstrane. Povjerenstvo će razmatrati pristigle ponude, no s obzirom na dosadašnja iskustva na natječajima, očekuje se da će na kraju ekonomski najpovoljnija ponuda biti ujedno i ona financijski najniža.

Lukobran u Biogradu ima brojna oštećenja nastala uslijed vremena. Projektom sanacije predviđa se demontiranje izvornih kamenih elemenata lukobrana koji će se ponovno ugraditi gdje to bude moguće, izgradnja novih podmorskih i nadmorskih obalnih zidova i sl.