Traje li još godišnji odmor nadležnih u Uredu gradonačelnika Zadra s obzirom na (ne)ažuriranost informacija na službenim stranicama gradske uprave?

Prema Gradu Zadru, more na plaži Jadran još uvijek je onečišćeno i na snazi je zabrana kupanja od 25. kolovoza. Ali, kako zabrane nisu popularne onda je to obavijest da se ne preporučuje kupanje u moru plaže poznatije kao Marex.

Za razliku od medija koji su prijepodne objavili da je more izvrsno, a potom Zadarske županije iz koje je poslijepodne stigla obavijest o prestanku zabrane, Grad Zadar je zaboravio na svoje građane. Ionako nije vrijeme za kupanje.

Zaboravili su i iz Ureda Grada objaviti odluke gradonačelnika. Još uvijek su na stranici one iz svibnja. A što je s tri ljetna mjeseca?

Aplikacija o transparentnosti proračuna također je zapela u ljetnim srpanjskim vrućinama. Ažuriranje aplikacije za isplate iz proračuna u prethodnom tjednu, bit će na tjednoj bazi. Međutim, prošao je i cijeli mjesec kolovoz, a aplikacija se umorila od proračunskih isplata pa ih ne prikazuje.