Otvorene su ponude za rekonstrukciji zgrade na Babindubu u kojoj će biti smješten budući Centar za koordinaciju palijativne skrbi Zadarske županije. Najnižu cijenu opet je ponudio Krekić Avangard, tvrtka koja je nedavno dala najnižu ponudu za rekonstrukciju budućih zgrada Zadarske županije u bivšoj vojarni Stjepana Radića, a prije toga dobila projekte dnevnih bolnica i obnove Providurove palače.

Bibinjska tvrtka na natječaj je priložila ponudu od 1,65 milijuna eura (2,06 milijuna € s PDV-om), ujedno i jednu u okviru procijenjene vrijednosti od 1,9 milijuna eura. Dok je Krekić spustio cijenu za nekadašnja dva milijuna kuna, preostalih troje izvođača probili su zadani okvir: Reliance iz Splita dao je cijenu od 1,94 milijuna eura, M-P-Beton od 2,06 milijuna, a MDK Građevinar od 2,24 milijuna eura.

Kada je država darovala zemljište Zadarskoj županiji očekivalo se da će cijena radova bili ispod milijun eura, ali rast cijena materijala i radova značajno je povisio procjenu. Zgrada na Babindubu, nekadašnji vojni objekt, ima tri etaže te će se u njoj pružati „sveobuhvatna zdravstvena, psihološka, socijalna i duhovna skrb s ciljem pružanja potrebne njege bolesnicima s neizlječivom bolešću". Projektom rekonstrukcije je predviđen smještaj deset postelja u pet dvokrevetnih soba.
Rok za dovršetak radova je 12 mjeseci, što znači da bi prve korisnike Centra mogao primiti već krajem 2024. godine.