U vremenu od 10. do 12. kolovoza u Dragama nepoznati počinitelj je provalio u kapelicu odakle je otuđio razne liturgijske predmete. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Policija je izvijestila i kako je s petka na subotu, 11./12. kolovoza u Zadru u Ulici Akcije Maslenice nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu 12. kolovoza u Pakoštanima nepoznati počinitelj je provalio u kontejner 39-godišnjeg vlasnika odakle je uređaj za navigaciju, nakon čega je provalio i u obližnji štand u vlasništvu 27-godišnjaka odakle je otuđio mobitel. Ukupna materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer, 13. kolovoza u Viru nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 42-godišnjakinje, a bilo je i krađa novca iz stana, prijenosnih računala itd.