Sa utorka na srijedu, 8./9. kolovoza, u mjestu Miškovići nepoznati počinitelj je provalio u drveni štand u vlasništvu 34-godišnjakinje, odakle je ukrao razne poljoprivredne proizvode.

Materijalna šteta je veća od sto eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Također s utorka na srijedu, 08./09 kolovoza u mjestu Seline nepoznati počinitelj je iz apartmana otuđio novac u vlasništvu dva strana državljanina.

Ukupna materijalna šteta iznosi više stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U utorak 8. kolovoza, u Biogradu nepoznati počinitelj je ukrao dva bicikla u vlasništvu 55-godišnjeg Slovenskog državljanina.

Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer pak, 9. kolovoza u Zadru na predjelu Poluotoka, nepoznati počinitelj je ukrao novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 27-godišnjeg državljanina Francuske.

Ukupna materijalna šteta iznosi više od tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.