Jučer, 6. kolovoza, oko 10.20 sati u uvali Bregdetti, zbog nesuglasica u prometu, 45-godišnji muškarac je vrijeđao 47-godišnju ženu.

Dotični je vikao te lupao i udarao auto rukama.

Protiv muškarca pokreće se prekršajni postupak zbog prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu te se izdala mjera opreza.

Također jučer, 6. kolovoza, zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira od strane 5 osoba. Verbalno, a zatim i fizički su se sukobile dvije grupe muškaraca.

Njih troje, 35-godišnjak, 33-godišnjak i 32-godišnjak su se sukobili s 26-godišnjakom i 23-godišnjakom.

Prevezeni su u službene prostorije policije, gdje je utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola. Naknadnim istraživanjem utvrđeno je kako 23-godišnjak nije sudjelovao direktno u sukobu te će biti izuzet pri podnošenju optužnog prijedloga, koji ide preostalim sudionicima zbog prekršaja drskog i nepristojnog ponašanja prema službenicima.

Nadalje, sa subote na nedjelju, u 4.40 kroz noć, 21-godišnji muškarac je iz čista neba, bez ikakvog povoda, vrijeđao policijske službenike u prolazu. Odveden je u službene prostorije na triježnjenje, budući da je alkotest izmjerio preko 1,4 promila.

Uz to, muškarac kod sebe nije ni imao nikakve isprave. Jučer je prepraćen na prekršajni odjel na sud u Zadru te se podnosi optužni prijedlog.