Ino Melada i Karlo Knežević, mladi boksači Sv. Krševana iz Zadra, nastupili su u sklopu hrvatske kadetske reprezentacije u boksu na turniru Podgorica trophy u Crnoj Gori.

Ino Melada, kao najbolji hrvatski kadet osvojio je zlatnu medalju pobijedivši u finalu reprezentativca Bosne i Hercegovine Senada Zahirovića, u kategoriji do 57 kg.

- Ino je dominirao u cijelom meču i na kraju slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, te se potvrdio kao jedan od najboljih kandidata za osvajanje medalje na predstojećem Europskom prvenstvu za kadete, izjavio je trener Mitrović.

Također kadet Krševana, Karlo Knežević, osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 42 kg. Karlo je u polufinalu pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom reprezentativca Srbije Jovana Dimitrijevića. U finalu, u vrlo uzbudljivom meču, izgubio je od najboljeg boksača turnira Strahinje Mrdaka iz Crne Gore, te zasluženo osvojio srebrnu medalju.

- Mladi boksači su prezentirali odličan boks i formu na turniru u Podgorici, sada slijede završne pripreme pred Europsko prvenstvo za kadete koje se održava 15-26.8. u Mariboru, nadodao je Josip Mitrović iz BK Sv. Krševan iz Zadra.