Zagrebački Strabag jedini se javio u ponovljenom natječaju za rekonstrukciju dijela ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana, koja prolazi od Bilog briga preko Plovanije, a dio je buduće transverzale Bulevar - Žmirići.

Prvi natječaj poništen je nakon obustave proračuna i činjenice da grad nije imao dostupna sredstva na stavci za uređenje prometnice. Strabag je i na njemu bio najpovoljniji, s ponudom od 5,7 milijuna kuna bez PDV-a, odnosno oko 760 tisuća eura. Sve druge ponude - Diklo gradnje, Vodoinstalacije, PE-VLA-KU-a iz Tirane, Lavčevića i Colasa bile su značajno skuplje. Stranag se žalio na odluku gradske uprave, ali je žalba odbijena.

U ponovljenom natječaju konkurenti se nisu javili, budući da cijenom očigledno ne mogu konkurirati Strabagu. On je ovog puta dao višu ponudu nego prvog puta, od 797.319 eura, što bi u kunama iznosilo nešto preko 6 milijuna kuna. To je i dalje povoljnije od svih drugih u prvom natječaju.

S obzirom da je cijena u okviru očekivane, Gradu ne preostaje ništa drugo nego prihvatiti ponudu koja će tako u konačnici biti oko 300 tisuća kuna skuplja nego da je bila prihvaćena u prvom krugu.