Na Splitskim Gripama ovog vikenda održano je posljednje 9. kolo Prve Hrvatske boksačke lige. Boksački klub Ares prijavio je 12 boksača, od čega je 8 bilo uparenih. Krajnji rezultat su upisane 4 pobjede te 3 tijesna poraza.

Luka Bukvić uvjerljivo je pobijedio 5:0 nad Ninom Marićem iz BK Rovinj. Ivan Nekić također je uvjerljivo slavio nad odličnim Jurajem Tundučićem iz BK Brod s istih 5:0. Andrejas Baričević odnio je pobjedu protiv srčanog boksača Ivana Skoblara iz BK Zadar s rezultatom 3:1. Toma Kačanić s rezultatom 3:2 nad boksačem Adrianom Abrićem upisao je još jednu pojedu za BK Zadar.

Mihael Baričević u tijesnom meču izgubio je podijeljenom odlukom sudaca protiv iskusnog i aktualnog prvaka Hrvatske Glučine iz BK Dardona. Karlo Kačanić i Petar Pavlović također su tijesno izgubili podijeljenim odlukama sudaca 3:2 te su pokazali da njihovo vrijeme tek dolazi. Ivano Tur, nažalost nije nastupio zbog viroze.

- Zadovoljni smo izvedbama naših boksača, koji su sve naše taktičke zamisli prenijeli u ring, a posebno nas veseli što se vidi ogroman napredak kod naših najmlađih boksača. - izjavili su treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo, koji su vodili momke iz BK Ares.