U subotu, 27. svibnja, na bazenu Kolovare, moći ćete uživati u jednom zanimljivom konceptu zamišljenom od strane svima poznatog zadarskog DJ-a Mate Kokića.
 
Naime, u sklopu Secret SunDance-a, organizira se plesni eventić, koji će početi u 11 sati, a trajati sve do najljepšeg zadarskog zalaska sunca. Najavljuju sunčano vrijeme, more je idealne temperature, a na vama je da uzmete kupaći, šugaman i šta god za pojesti. Povedite društvo, prolaze samo pozitivne vibracije i neopterećenost i nikako nemojte zaboraviti na kremu s faktorom - planira se cijeli dan cvrčenja, kupanja i plesa!

Da ponovimo gradivo: 

Di smo, što smo? - Na bazenu smo.
Kada? - Subota od 11 do zalaska sunca.
Tko? - Svi dobre volje koji žele provesti toplu subotu na svježem zraku i još nešto svježijem moru. Temperatura je 17 stupnjeva. I da, može se.
Što? - Slušamo muziku (funk, reggae, soul, brazil, deep house...), roštiljamo, malo će se i popit pa počastite u obližnjem kafiću. Svatko zna najbolje za sebe, a tko zna bacati frizbi, neka nauči i nas..
Gdje? Na bazenu Kolovare.
Kako? Kako vam drago, automobilom, pješke ili na romobilu, mjesta ima prije velike turističke sezone za sve.
I naravno, zašto? Eto, tek tako, radimo što i inače i dobro se zabavljamo. Bit će mali sajam, ne taštine, već vinyl ploča iz Antik&Vinyl shopa, a zadarski DJ-evi će se pobrinut za ugođaj i odgovore na sva pitanja oko glazbe.

P.S.
I još jedna bitna informacija, jer nećemo se sramiti drobića na plaži - roštilj je osiguran, a ugljen za roštilj, za neko meso, kobase i čevape pa i povrće...pobrinite se sami! 

Naravno, djeca i kućni ljubimci, više nego dobrodošli.

Za dodatne informacije zapratite Facebook stranicu te Instagram profil, a subotnju špicu po gradu zamijenite ovog puta nečim drugačijim.