Na međunarodnom natjecanju Bosna Open, na kojem je jučer u Visokom (BiH) sudjelovalo 560 natjecatelja iz četiri države, 13 članova Taekwondo Donat odvojila je tri zlatna, jedno srebro i sedam bronci, te se u Zadar vraćaju s osvojenim peharom za drugo mjesto ukupnog poretka u kategoriji kadetkinja.

Zlatnu medalju osvojili su u sportskoj borbi: Sara Anzulović s tri pobjede u kategoriji kadetkinja A - 44kg, Roza Parać s tri pobjede u kategoriji mlada kadetkinja A - 41 kg i Gabrijel Plavčić s dvije pobjede u kategoriji kid A - 36 kg. Gabrijela Ikač osvojila je treće mjesto u kategoriji kadetkinja A -54 kg. Eleni Babin ovaj put izmakla je medalja.

U tehničkim disciplinama nastupilo je osam djevojaka u kategoriji kadeta, a donatovske su osvojile dvije medalje: Lorena Furdi srebrnu i Gala Božajić brončanu. Nika Cetinić osvojila je peto mjesto.

U kategorijama kick nastupili su najmlađi članovi Donata. U kategoriji Ž-1 Marlen Živković osvojila je brončanu medalju, kao i Teo Grgić u kategoriji M-1. Broncom su se okitili i Gašpar Živković i Mateo Ivaz Vranić u kategoriji M-2 u kategoriji M-3 Vigo Božajić. On se ovom medaljom oprostio s kategorijom i od jeseni natječe se u sportskim borbama.