Ako volite odlazak na tržnicu i uživate u primamljivom sezonskom povrću i voću, svakako subotom posjetite Seljačku tržnicu pored Supernove Zadar.

Seljačka tržnica svake subote okuplja lokalne proizvođače koji vam iz vikenda u vikend pripremaju domaće i svježe namirnice uz koje su jela još ukusnija. Osim što ćete svakom kupovinom podržati rad i trud OPG-ova, na stol ćete donijeti najkvalitetnije voće i povrće i tako učiniti puno i za svoje zdravlje. Direktno od vrijednih proizvođača nabaviti možete vrhunsko maslinovo ulje, mlijeko i mliječne proizvode, jaja, sir, med i mnoge druge delicije.

Najzdravije i najukusnije je konzumirati i pripremati sezonske namirnice pa vas tako u ovim proljetnim danima na tržnici očekuju jagode, prve trešnje, borovnice i maline. Ovakvi zalogaji najzdravije su grickalice, a u kombinaciji s domaćim jajima i mlijekom napravite najfinije deserte koji će biti i ukusni i zdravi.

Vaši ručkovi nikada nisu zeleniji nego u proljeće. Špinat, blitva, bob ili grašak samo su dio domaće i svježe ponude koja će vas osvojiti najprije bojom, a potom i okusom i mirisom. Dnevni unos zdravih masti, minerala i vitamina osigurajte orašastim plodovima. U kombinaciji s bobičastim voćem, u tren pripremite zdravi međuobrok, a svi potrebni sastojci čekaju vas na štandovima Seljačke tržnice. Već ovog vikenda navratite i razgledajte ponudu, a mi vam garantiramo da ćete se kući vratiti zadovoljni i punih vrećica.