Policija je noćas oko 01 sati u Zadru, u ulici Josipa Jurja Strossmayera prilikom nadzora prometa i kontrole vozača od putnika u vozilu zadarskih registracijskih oznaka oduzeli manju količinu kokaina.

On ju je sam izručio, a zbog posjeda droge, 34-godišnjak je prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Vozač tog auta je testiran, ali je nije imao opijata a ni alkohola.

U srijedu u 2,10 sati u Zadru, policijski službenici su u ulici Kneza Novaka Krbavskog zaustavili BMW zadarskih registracijskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao 69-godišnji vozač. Vozač je zbog vožnje pod utjecajem alkohola uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja, nakon čega je jučer uz optužni prijedlog prepraćen na kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Također su noćas,12. svibnja, na ulici Ante Starčevića u 2,35 sati zaustavili automobil VW Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak. Kod njega je utvrđena koncentracija alkohola od 1,94 promila, a dočekala ga je ista sudbina kao i gore navedenog.