Iako se rasvjeta često stavlja na posljednje mjesto prilikom uređenja, treba napomenuti kako je upravo pravilan odabir rasvjete ono što će osvježiti Vaš životni prostor i u njemu istaknuti ono što ste s mnogo truda birali.

Kako dizajn Vašeg prostora ne bi ostao u sjeni pobrinut će se Light Code koji Vam na jednom mjestu nudi uslugu savjetovanja, projektiranja i kupnje velikog izbora rasvjetnih tijela.

Cjenovno prihvatiljivi proizvodi s naglaskom na funkcionalnosti, kvaliteti te optimalnoj potrošnji električne energije čine dobitnu kombinaciju bilo da je riječ o Vašem domu, ordinaciji, restoranu, hotelu, kozmetičkom salonu ili eksterijerima poput Vašeg vrta, fasade, bazena...

Naše projekte realiziramo prema Vašim individualnim potrebama i zahtjevima, a rezultat našeg rada jest zadovoljstvo naših brojnih kupaca i suradnika.

U našem showroomu pronaći ćete veliki asortiman svjetiljki različitih stilova, od modernog preko klasičnog i rustiklanog do avangardnog.

Svaku Vašu zamisao možemo realizirati i pronaći ono što najbolje odgovara Vašim idejama, mogućnostima i osobnosti.

Obratite nam se s povjerenjem na adresi Zagrebačka 34 (kod "dvi pumpe") ili nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] i tel 097 6627 091.