U četvrtak 20. i petak, 21. travnja u zadarskom hotelu Kolovare održat će se Klima forum, konferencija u sklopu koje se održava i izložba klimatizacijske i rashladne tehnike koja je otvorena za građane od srijede, 19. travnja u 16 sati. Organizator je tvrtka Energetika marketing.

U svojem devetom izdanju Klima-forum će pokazati što je sve novo ostvareno u području hlađenja, ventilacije i klimatizacije, odnosno koja su to nova rješenja, proizvodi, usluge, projekti i dostignuća vodećih domaćih i inozemnih stručnjaka i proizvođača opreme.

Posebnu vrijednost Klima-forumu u 2023. godini svakako daje činjenica što se održava zajedno s 26. međunarodnom konferencijom o grijanju, hlađenju i klimatizaciji INTER-KLIMA 2023., ujedno i najstarijim znanstvenim i stručnim skupom te vrste na ovim prostorima.

Uz tu sinergiju i prisutnost vodećih domaćih i stranih proizvođača opreme i pružatelja usluga, bit će to svakako najveća smotra struke, znanosti i rješenja u tehnici hlađenja, ventilacije i klimatizacije, ali i grijanja, instalacija, zgradarstva, obnovljivih izvora i svih s time povezanih područja.