Kupovina je još slađa kada znamo da nam se bliže blagdani. U centru Supernova Zadar nabavite sve za savršeno uskršnje slavlje.

I ove godine zajedno ćemo prigodno dočekati i obilježiti Uskrs. U centru Supernova sve je u duhu proljeća i nadolazećih blagdana pa će vas već pri samom ulasku dočekati simpatične dekoracije uz kojih će kupovina biti još veselija. Da bi vaš blagdanski stol bio baš onakav kakvim ste ga zamislili, pobrinut će se trgovine centra koje su asortiman obogatile svime potrebnim za sjajne blagdane.

Savršeno je vrijeme da dopunite zalihu posuđa ili kuhinjskih pomagala koja će vam olakšati pripremu omiljenih delicija. Slasne hrane, kolača i zakuske ne može biti bez dobrih namirnica, pa požurite u kupovinu sastojaka za blagdanske specijalitete. Osim standardne ponude koja nam je dostupna svakodnevno i ovog vikenda očekuju vas i domaći proizvodi lokalnih proizvođača i poljoprivrednika. Tradicionalna jela bit će još ukusnija odlučite li se za domaće, sezonsko voće i povrće, začine i dodatke jelima.

Za ukupan dojam sve pripremljeno potrebno je i prigodno servirati. U ponudi trgovina čeka vas bogata ponuda posuđa i dekoracije uz koju će vaš stol, ali i svaki kutak doma, odisati blagdanskim duhom. Ne zaboravite ni na sitnice za bližnje; poklonima koje dobiju za blagdane vesele se svi, a posebno najmlađi. Odaberite im ponešto iz specijaliziranih dječjih trgovina ili odjela za najmlađe vaših omiljenih prodavaonica. Uživajte u pripremama za blagdane i obiteljskoj kupovini u centru Supernova Zadar.