Iz Odvodnje, gradske tvrtke koja je nositelj radova u sklopu mega projekta aglomeracije, izvijestili su javnost o novoj regulaciji prometa koja će donijeti dodatne gužve na zadarskim prometnicama.

- U sklopu izvođenja radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH&Co.KG na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Crpna postaja Park s pripadajućim kolektorima i tlačnim cjevovodima - 2. faza izgradnje" (Puntamika), prema planu Izvođač najavljuje zatvaranje križanja ulice Put Dikla s ulicama Augusta Šenoe i Valerije de Ponte u razdoblju od 29. ožujka do 15. svibnja, najavili su iz Odvodnje.

Za vrijeme trajanja privremene regulacije prometa, promet će bit reguliran na način da će biti omogućen dvosmjerni promet na potezu između križanja ulice Put Dikla, Ulice Antuna Gustava Matoša, Ulice Matije Gupca prema pravcu spomenutog križanja, što znači da će dijelom Puta Dikla biti omogućen dvosmjerni promet.

- Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost, poštuju privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. Zahvaljujemo na razumijevanju, poručuju iz Odvodnje.