Ovogodišnje 15. jubilarno izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje, na koje je i ove godine posjetiteljima tradicionalno ulaz besplatan, uz brojne organizacijske novosti, potvrđuju kako je Marina Kaštela domaćin jedine proljetne nautičko-turističke sajamske manifestacije u Republici Hrvatskoj.

Po povratku u svoj uobičajeni predpandemijski termin sredinom travnja, ova manifestacija okreće novu stranicu i otvara se u potpunosti prema internacionalnoj nautičkoj ponudi što i sam podnaslov CROATIA NAUTIC SHOW sugerira.
Usprkos istom, fokus manifestacije je i nadalje usmjeren ka doprinosu pojavnosti i promociji udruga, ustanova, muzeja, kalafata, škverova i brodogradilišta koji njeguju hrvatsku tradicijsku maritimnu baštinu svih jadranskih županija.

Idealan proljetni termin i novosti u organizaciji čine listu najavljenih izlagača većom i raznovrsnijom, čime će ponuda ovogodišnjeg izdanja biti primamljiva svim posjetiteljima. Bogata ponuda gumenih plovila, brodica i motornih jahti za odmor i rentu domaćih i stranih proizvođača; nautičke, brodske, bazenske i SPA opreme, ali i električnih plovila, vozila, uz široku ponuda turističke i fun outdoor opreme zadovoljit će sve istančaniji i zahtjevniji ukus i potrebe kupaca kao i tvrtki nositelja turističke ponude.

U sklopu bogate ponude plovila u moru i na suhom od 5-21 metar dužine, njih 6 će se premijerno predstaviti hrvatskoj publici.

Hrvatski dani male brodogradnje / Croatia Nautic Show mjesto su skore ovogodišnje proljetne promocije i povoljne predsezonske kupnje potrebnih proizvoda za odmor, kao i za nautičku te turističku ponudu i rentu.

Upravo to je ono što treba svima koji na moru, uz more i od mora žive. Dobrodošli u Marinu Kaštela na 15. Hrvatske dane male brodogradnje/Croatia Nautic Show!