Za 2023. godinu od strane DFSK pripremljen je osvježen model SERES 3 za hrvatsko tržište.

Glavne razlike odnose se na vitalne komponente automobila, tako da se prva novina odnosi na motor koji umjesto sadašnjih 50 kw ima 62 kw snage u 30 minuta, čime su dobivene bolje performanse motora, veća učinkovitost te novi unaprijeđeni sustav rekuperacije. Osim toga ugrađena je i nova litij ternarij baterija kapaciteta 53.61 kw, čime doseg u kombiniranom načinu vožnje iznosi 331 km, odnosno 347 km u gradskim uvjetima.

Glavna novost koja će razveseliti kupce je i novi tri fazni OBC punjač snage 11 kw, čime se značajno skraćuje vrijeme punjenja na kućnim wallbox punjačima sa 8 na 5 sati. Svakako treba izdvojiti i nova LED prednja svjetla koja uz bolju vidljivost dodatno povećavaju sigurnost u vožnji ali i energetsku učinkovitost.

Da bi svojim Seresom sigurno stigli na odredište, u vozilo je integrirana nova GPS mapa Hrvatske, te je izbornik prilagođen na hrvatski jezik. Uz sve navedeno u ponudi je i nova siva boja vozila.

Više informacija potražite u ovlaštenom Seres prodajno-servisnom centru u Zagrebu na adresi Radnička cesta 182 ili na besplatan info telefon 0800 1952. Katalog novog Seres 3 modela možete preuzeti na linku.

Slijedom plana širenja programa osobnih vozila tvrtka Auto Hrvatska Automobili ostvarila je suradnju s uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala generalni uvoznik DFSK električnih komercijalnih vozila i Seres osobnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od jedne tone. Razvojem poslovanja, prije deset godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u šezdeset zemalja na svijetu. DFSK i Seres su prisutni u Europi od 2008. s predstavništvima u Njemačkoj, ltaliji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021. tvrtke se priključuju globalnom trendu elektrifikacije modela te su uspješno provele postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5 te komercijalna vozila EC 31 i EC35.

Kao dio poslovanja s kineskim proizvođačem DFSK i Seres na hrvatskom tržištu dostupni su električni SUV model Seres 3 te komercijalna vozila DFSK EC 35 i DFSK EC 31. Uz prodaju vozila Auto Hrvatska je osigurala i servisni centar na lokaciji Radnička cesta 182. u Zagrebu koji je ovlašten za pružanje servisnih usluga održavanja DFSK i Seres vozila.