Nakon Dubrovnika i Rovinja u Zadru se po prvi put održava Design District - sajam namještaja i uređenja interijera za turističke, javne i privatne prostore.

Design District je mjesto gdje se okupljamo, komuniciramo, educiramo i povrh svega družimo u svrhu stvaranja novih poslovnih prilika i mogućnosti suradnje.

Sajam je posebno osmišljen za arhitekte, dizajnere i stiliste interijera, cilj mu je povezivanje s renomiranim ponuđačima namještaja i opreme za uređenje, a dobrodošli su i svi entuzijasti i ljubitelji uređenja interijera. Čekaju Vas prigodni popusti prije sezone te velik izbor namještaja i opreme.

Događaj će trajati dva dana, 24. i 25. ožujka, ugostit će ga zadarski Hotel Kolovare, a posjetiti ga možete između 10:00 i 18:00 sati. Ulaz je besplatan.

Očekuju vas:

* izložbe renomiranih ponuđača namještaja i opreme
* B2B razgovori
* stručni skup pod nazivom „Novi trendovi u opremanju interijera - turistički, uredski i privatni objekti"
* prvi radni sastanak zainteresiranih za osnivanje Zajednice dizajnera i stilista interijera - formalnog udruženja koje će djelovati u interesu dizajnera i stilista interijera
* javna objava natječaja za uređenje interijera s vrijednim nagradama
* mnogo novih razmišljanja i trendova koje ćete imati prilike čuti na stručnim predavanjima i edukacijama osmišljenim za ovo događanje.

Program stručnog skupa

Za sudionike koji nisu iz Zadra, organizator je osigurao besplatan polupansion u hotelu Kolovare u Zadru.

Posjetite Design District i postanite dio zajednice koju čine oni koji vole interijer, dizajn, boje, nove izazove i oblike u uređenju prostora.

Sudjelovanje na izložbi je besplatno za sve posjetitelje. Prijava za sudjelovanje je obavezna samo za posjetitelje koji žele slušati stručna predavanja i/ili noćenje u Hotelu Kolovare.