U Zadru je danas svečano otvoren novi ovlašteni prodajno-servisni centar Peugeota za Zadarsku županiju Avia Cars. U centru koji se prostire na 1.700 četvornih metara zatvorenog prostora, ukupno 6.000 m2, prodavat će se najnoviji modeli ove francuske marke, poput danas predstavljenog Peugeota 408, ali i nuditi dodatna oprema, dijelovi, pružati servis za sve marke automobila.

Rezanjem vrpce centar su otvorili vlasnici Avia Cars Sandra Orinčić i Marin Jurjević, koji je najavio kako će kupci u Zadarskoj županiji i dalje imati vrhunsku uslugu.

- Naša tvrtka posluje od 2016. godine i u ovom objektu sada zapošljava 40 djelatnika. Nastojat ćemo im omogućiti kontinuirano educiranje i poboljšavanje materijalnih prava. Također ćemo kontinuirano podizati kvalitetu usluge, a nadam se da će budući klijenti prepoznati naš rad, rekao je Jurjević.

Stil, elegancija, udobnost, kvaliteta, korak ispred vremena, bile su uvijek odluke Peugeotovih automobila, a da se ta praksa nastavlja pokazuje model 408, koji je u Zadru predstavljen samo dva tjedna nakon hrvatske premijere.

Direktor za Peugeot u tvrtki P Automobil Import d.o.o. Dragutin Gotal siguran je da će ova marka ispuniti očekivanja novog zastupnika u Zadarskoj županiji i kupaca.

U 2002. godini Peugeot 208 je bio najprodavaniji model u Europi, a električni 208 treći najprodavaniji u tom segmentu. Osim osobnih vozila imamo laka komercijalna vozila, pokrivajući cijeli spektar kupaca, od privatnih osoba do poslovnih korisnika. U tijeku je velika transformacija automobilske industrije u vidu ulaganja u vozila s niskom razinom emitiranja ispušnih plinova, a Peugeot će u okviru grupacije Stelantis biti spreman za nove izazove, rekao je Gotal.

Generalni direktor za Peugeot, Citroen i DS Automobiles Tomislav Miletić čestitao je novom koncesionaru na otvaranju centra, zahvaljujući na dosadašnjoj suradnji i velikoj promociji koju je učinio za Peugeot dosadašnjem koncesionaru Ivanu Serdareviću. U novi centar, koji nastavlja djelovati na mjestu gdje je djelovao i AC Serdarević, ugrađena su mnoga znanja i inovacije stečene kroz 20 uspješnih godina suradnje s uvoznikom.

Za uzvanike su priređeni bogati domjenak i nagradna igra, a svi zainteresirani kupci mogu svakodnevno u centru razgledati nove ili rabljene automobile, dogovoriti testne vožnje i dobiti svu potrebnu uslugu za svoje ljubimce.