Veterani KK Puntamika osvojili su veteranski turnir Sarajevu u dvije kategorije, +35 i +45. Tako su obranili naslov u starijoj konkurenciji osvojen prošle godine i „podebljali" ga onim u najmlađoj kategoriji.

Mlađi članovi u kategoriji +35 su polufinalu pobijedili ekipu Podgorice 63-53, a u finalu Strožanac iz Splita 42-35.U kategoriji +35 titulu nakorisnijeg igrača ponio Juraj Segarić i to praktički jednoglasno, dok je Stipe Dunatov bio najbolji strijelac.

U kategoriji +45 Puntamika je u polufinalu pobijedila Nikšić 49-34 a u reprizi finala turnira iz Beograda Amforu 48:41. U toj kategoriji titulu nakorisnijeg igrača ponio je Marin Pijaca, a titulu najboljeg strijelca Goran Vrbanc.

- Ponosan sam i sretan nakon osvajanja dvostruke krune i zahvalan svim igračima koji su se borili, a neki su i igrali ozlijeđeni. Zahvaljujem domaćinima na gostoprimstvu i ljubaznosti a igračima i stručnom stožeru na ponašanju i zalaganju. Mi smo već duže vrijeme lideri veteranske košarke u regiji, a ta priča traje preko 20 godina zbog naše najveće vrijednosti - zajedništva, rekao je nakon turnira trener Davor Mujagić, prvi trener koji je na veteranskim turnirima osvojio dvostruku titulu.

Nastupili su: Marin Ivetić, Goran Vrbanc, Mario Dundović, Marino Mirčeta (kap), Juraj Segarić, Miro Dundov, Marki Blaslov, Tomislav Luštica (kap.), Stipe Dunatov i Marin Pijaca. Trener: Davor Mujagić. Pomoćni trener: Dino Mičić.