Policijski službenici Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje vezano za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i oštećenje tuđe stvari, koje se dogodilo u nedjelju, 12. veljače u poslijepodnevnim satima na predjelu Višnjika u Zadru.

Oko 16,10 sati u Splitskoj ulici nepoznate osobe su fizički napale dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 45 i 37 godina, kojom prilikom su oštetili i vozilo (BiH) kojim su se koristili. Bacili su kamen na njega, a potom se udaljili s mjesta događaja.

Ozlijeđeni 45-godišnjak je završio u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 37-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja provedbom svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdile relevantne činjenice ovog događaja te će po okončanju biti podnesene odgovarajuće prijave protiv počinitelja, navode iz PU zadarske. Tako se još utvrđuje i postoji li poveznica između ovog događaja i utakmice Zadar - Crvena zvezda koja je počela nedugo nakon incidenta na parkingu.