Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz okolice Zadra, kojeg se sumnjiči za provale i krađe iz automobila.

Sumnjiči ga se da je s četvrtak na petak, 2./3. veljače u Zadru u Ulici Gradišćanskih Hrvata provalio u automobil Peugeot zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjaka, odakle je otuđio električnu bušilicu, navigacijski uređaj, odjevne predmete, novčanik s dokumentima i novcem te sunčane naočale, vrijednosti preko tisuću eura.

Nadalje, sumnjiči ga se da je potom u istoj ulici iz automobila Citroen zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjaka otuđio jednu bušilicu i brijaći aparat, čime ga je oštetio za iznos od oko 150 eura.

Također ga se sumnjiči da je krajem siječnja ove godine u Ulici Put Murvice iz automobila 53-godišnjeg vlasnika otuđio razni alat vrijednosti oko 400 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, a jedan dio otuđenih predmeta koji je pronađen kod njega vraćen je vlasnicima.