Igrači Zadra upisali su novu, četvrtu, pobjedu u jednakom broju odigranih utakmica u Jedinstvenoj kadetskoj ligi. U subotu su s 107:55 nadigrali vršnjake iz Košarkaške akademije Mrav.

Držali su se gosti iz Zagreba tijekom prvih pet minuta, međutim kada su Zadrani ubacili u "brzinu više" već nakon prve dionice prednost je bila dvoznamenkasta 29:16. Već do poluvremena ta prednost je rasla do visokih 53:31. U nastavku gledamo samo "odrađivanje posla" za ekipu Zadra koja na kraju upisuje pobjedu s 52 koša viška.

Momke iz Zadra predvodio je Andro Mirčeta sa 22 poena, 13 uz 7 skokova dodao je Toni Josipović, Roko Zdrilić ubacio je 11 uz 5 asistencija dok je jednak broj poena i 11 skokova uhvatio Vito Perković, listu dvoznamenkastih zaokružio je Ante Mustać s 10 koševa. Marin Gerovac s 14 koševa i 5 asistencija te Luka Kustra s 9 koševa bili su najbolji kod ekipe iz Zagreba.

Čestitam igračima na pobjedi. Mislim da su od početka ozbiljno shvatili protivnika, objektivno kvaliteta je na našoj strani i igrali smo dosta timski kako obrambeno tako i napadački i zasluženo smo pobijedili. Idemo dalje trenirati, iduće kolo gostujemo kod Cedevite Junior te će to ipak biti puno ozbiljnija utakmica i nadam se da ćemo ostati zdravi te da ćemo nastaviti u ovom ritmu kao i do sada, poručio je trener Zadra Marko Selin.

Tomislav Milković, trener KA Mrav, čestitao je ekipi Zadra na odličnoj igri.

- Zadovoljan sam s današnjom utakmicom i s pristupom svojih igrača. Pokazali su da u sebi imaju malo čvrstine i malo odlučnosti, iako to rezultatski možda nije tako izgledalo mislim da smo na dobrom putu.