U organizaciji Policijske uprave zadarske i Gradskog društva Crvenog križa Zadar, u petak je uspješno provedena prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama policijske uprave. U dva sata prikupljene su 22 doze krvi.

- Policijski službenici i zaposlenici Policijske uprave zadarske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu, ističu iz PU zadarske čiji je načelnik Anton Dražina također sudjelovao u akciji.

Za troje djelatnika bilo je to prvo darivanje krvi za koje su im djelatnici Gradskog društva Crvenog križa uručili zahvalnice. Zahvalnice su uručene i drugim zaposlenicima i policijskim službenicima Policijske uprave zadarske za 5, 10, 20, 25, 30 i 40 darivanje krvi.

- Posebno možemo istaknuti kako se policijski službenici i tijekom cijele godine odazivaju na zaprimljene pozive Gradskog društva Crvenog križa za izvanrednim potrebitim dozama dragocjenjene tekućine. Zahvaljujemo svim sudionicima što su se pridružili ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi, poručuju iz PU zadarske.