Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prijetnju i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju.

Mladića se sumnjiči da je u četvrtak, 26. siječnja u popodnevnim satima u kući u Ražancu verbalno i fizički napao 30-godišnjeg poznanika, inače vlasnika kuće, te na njega nasrnuo sjekačem za meso (satarom). Porezao ga je po vratu i pritom mu uputio ozbiljne prijetnje smrću. Okomio se i na 43-godišnjaka koji ga je pokušao smiriti i odvojiti od 30-godišnjaka, a zbog čega mu je 20-godišnjak zaprijetio smrću.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 20-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja i teška tjelesna ozljeda u pokušaju, te je u zakonskom roku predan u pritvorsku jedincu Policijske uprave zadarske. Kako doznajemo, od ranije je poznat policiji.