Na Općinskom sudu u Zadru donesena je presuda protiv 45-godišnjaka zbog napada na 55-godišnjeg kolegu - radnika u građevini.

Slučaj se dogodio 12. studenog 2018. godine oko 9 sati u prostoru autokampa u ulici Put Kumenta u Biogradu gdje su obojica radili na popločavanju trotoara s kamenim pločama. Nakon što je dobio otkaz, 45-godišnjak je došao do 55-godišnjaka tražeći svoj alat. Počeo je vikati na njega i psovati mu majku, držeći pritom djelić kamene ploče u ruci, kojim ga je u jednom trenutku udario u predio rebara. Kolega mu je uzvratio udarivši ga plastičnim fratunom u glavu.

Optužba protiv njega je odbačena jer je utvrđeno kako je postupao u samoobrani. U sukobu je dobio kontuziju rebara, dok je 45-godišnjak prošao s površinskom ozljedom glave. Kako su obe ozljede kvalificirane kao lake, slučaj se vodio kao narušavanje javnog reda i mira, pa je 45-godišnjak kažnjen s niti 100 eura, točnije 99,90 eura. U međuvremenu 45-godišnjak je završio u Kaznionici u Lepoglavi zbog drugog slučaja, koji se odnosio na kazneno djelo prijetnje.