Uoči sutrašnje prozivke na Stanovima novi trener kompletirao je svoj stručni stožer. Pomoćni trener bit će Vedran Ješe a trener vratara Krešimir Jaklin.

Vedran Ješe je nekadašnji hrvatski reprezentativac, profesionalni nogometaš, rođen u Banjoj Luci 1981. godine. Javnosti je ostao upamćen kao stoper u momčadi NK Zagreb koja je 2002. postala hrvatski prvak. U sezoni 2014.-15. je nastupao i za NK Zadar, a dugu nogometnu karijeru je završio u HNK Primorac iz Biograda, gdje je dio vremena imao ulogu igrača-trenera.

Krešimir Jaklin je već godinama trener vratara u HNK Zadar u kojemu radi i kao administrator. Uz navedeno Krešo je angažiran od 2015. godine u hrvatskoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji. Jaklin je bio dio stožera u prvoj momčadi i u vrijeme trenera Želimira Terkeša te se nastavkom suradnje ostvaruje kontinuitet.

Trenutnom igračkom kadru u svlačionici će se pridružiti Karlo Torbarina i Ive Ćelić koji su se već predstavili, s tim da i dalje ostaje otvorena mogućnosti za dolaske i odlaske pojedinih igrača. Trener Dragan Blatnjak će prozivku prve momčadi obaviti u ponedjeljak 9. siječnja 2023. u 10:15 sati na Stanovima.