Uz pregled aktivnosti saborskih zastupnika, objavljeni su i njihovi troškovi rada u prošloj godini.

Naime, saborskim zastupnicima refundira se niz troškova - dnevnice, trošak putovanja automobilima, cestarine, avioprijevoz, javni prijevoz, hoteli, stanarine, režije, službeni automobili, a tu je i stavka "ostalo". Uz to, zastupnici koji nisu iz Zagreba mjesečno primaju tisuću kuna naknade za odvojeni život. To je pravo ostvarilo svih pet saborskih zastupnika povezanih sa Zadrom.

Među njima najviše je potrošila HDZ-ova Grozdana Perić. Bivšoj šefici gradske blagajne i aktualnoj predsjednici Odbora za financije i državni proračun iz državnog proračuna isplaćeno je nešto više od 100 tisuća kuna, od čega 40-ak tisuća kuna za gorivo. Perić je jedina među Zadranima koja je zatražila da joj se refundira i trošak avionske karte.

Druga najveća stavka među njezinim troškovima je stanarina za koju je otišlo maksimalnih 32.700 kuna novca poreznih obveznika. Isti je slučaj s Renatom Sabljar Dračevac (Socijaldemokrati), Radom Šimičevićem (HDZ) i Sabinom Glasovac (SDP).

No Glasovac je to jedan od rijetkih troškova. Naime, najglasnija među petorkom u Saboru, zatražila je najmanji iznos - 45.709,75 kuna. Najtiša Nikolina Baradić (HDZ) potrošila je 70.480,93, a među saborskim zastupnicima iz Zadra najviše je potrošila na gorivo, a najmanje na troškove stanovanja.

Njezin stranački kolega Rade Šimičević zatražio je 84.757,30 kuna, a jedini je među Zadranima priložio i račune za javni prijevoz. Sabljar Dračevac (Socijaldemokrati) je pak refundirano ukupno 90.030,68 kuna, a kako je vidljivo iz tablice, ima najskuplje režije među petero saborskih zastupnika povezanih sa Zadrom.

U nastavku donosimo pregled njihovih troškova rada: