U utorak 27. prosinca u Press centru Sportskog centra Višnjik održana je svečana dodjela priznanja najboljim atletičarkama i atletičarima AK Alojzije Stepinac u 2022. godini.

U opuštenoj obiteljskoj atmosferi čestitke i dobre želje članovima kluba uputili su predsjednik Mladen Peša i glavni trener Slobodan Miolović koji su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima u organizacijskom i natjecateljskom smislu.
Najmlađi polaznici Škole atletike dobili su prigodne blagdanske slatke pakete, dok su natjecateljskim skupinama podijeljena priznanja.

Najbolja limačica kluba za 2022. godinu je Natali Barišić, a najbolji limač Rino Jurjević.

Ariana Tabak je svojim rezultatima u bacanju vortexa (treći hitac sezone u Hrvatskoj) zavrijedila nagradu za najbolju mlađu kadetkinju, dok su najboljim mlađim kadetima proglašeni Dorijan Jurešić i Vito Jurjević.

U kadetskom uzrastu najbolji u 2022. godini bili su Laura Barančić i Božidar Perinović.

Mlađe juniorke Antonia Džaja (s dvije državne medalje u troskoku, zlato i bronca) i Lukrecija Krstičević (bronca na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju) zaslužile su priznanja u svom uzrastu. U muškoj konkurenciji najbolji je viceprvak Hrvatske u troskoku David Dragaš.

Najbolji junior je Branimir Nakićen, najbolja seniorka Vanja Petrović, a najbolji seniori Filip Tomas i Marko Blaić. U veteranskoj konkurenciji trofeje su osvojili Marija Fuzul i Miro Bajlo.

Za ostvarene rezultate prigodne plakete dobili su i Cvita Prenđa, Vita Gambiraža, Ines Barančić, Kate Bajlo, Eva Torbarina, Franka Gvardiol, Chiara Čiklić,, Leona Petani, Hana Marcelić, Rafaela Župan, Marcela Negro, Lucija Ivon Ivona Petešić Frka, Jakov Torbarina i Mark Jacob Marcikić.