Nekadašnji Park radosti na Ravnicama postaje padel igralište, a umjesto njega djeca su prostor za igru dobila na samom ulazu u sportski centar s desne strane, stoji u objašnjenju direktora (u odlasku?) Jurice Dilbera na vijećničko pitanje Irene Dragić o sudbini tog prostora.

Ona je na sjednici Gradskog vijeća primijetila kako Park radosti već godinama ima status ruševine, iako su sprave i podloga, prema njezinim informacijama, nabavljene još 2017. godine.

- Radi se o spravama koje su namijenjene za ulično vježbanje, a koliko znamo nalaze se u hodniku Športsko rekreativnog centra Ravnice. Dakle, kada ćete te sprave staviti u funkciju da ne stoje tamo još od 2017. godine?, pitala je Dragić Dilbera.

Dilber je demantirao da se u hodniku nalaze sprava, već samo podloga koja ima drugu namjenu. Park radosti dobio je novu namjenu:

- Prostor tzv. Parka radosti koji se nalazi iza dvorane Ravnice, a trenutno je obrastao raslinjem i neuređen, dodijeljen je u zakup najboljem ponuditelju za padel teren putem javnog natječaja koji je bio objavljen u "Zadarskom listu" te na elektronskim stranicama Javne ustanove Zadarski sport.

Dječji park koji je nekada postojao na toj lokaciji izmješten je sa stare lokacije na koju svi aludiraju te se nalazi neposredno ispred ulaza u sportsku dvoranu Ravnice, s desne strane, jasno vidljiv svim korisnicima i građanima, kaže Dilber.
Spomenuto igralište prije nekoliko godina je uredila OTP banka.

Inače, padel se smatra najbrže rastućim sportom na svijetu, zbog čega su investitori zakupili dio terena u ŠC Višnjik kako bi na njemu iznajmljivali terene za ovaj sport.